26 Ocak 2009 Pazartesi

Marianna

Şimdi Neredeler'de bu haftaki konuğumuz, bir zamanlar "Zenginler de Ağlar" dizisindeki Marianna karakteriyle hayatımıza giren Meksikalı oyuncu Veronica Castro. Hatırlarsınız, dizi yayınlandığı saatlerde sokaklar tamamen boşalıyordu o yıllarda. Bakalım Marianna şimdi nerede ve ne yapıyor?


Hem şarkıcı hem de oyuncu olan Meksikalı aktrist Castro, 70'li yılların sonlarından itibaren önce Meksika'da, sonra da bütün Latin Amerika'da üne kavuşmaya başladı. Castro'nun başrolde yeraldığı dizi "Los Ricos Tambien Lloran"-"Zenginler de Ağlar" adlı pembe dizi, ülkemiz dahil İspanya, İtalya, Fransa, Rusya, Çin, Filipinler gibi pek çok ülkede bir fenomene dönüştü.

80'lerde müzik kariyerine de ağırlık veren ve pek çok albüm çıkaran Veronica, 90'lı yıllarda çeşitli şov programlarında sunuculuk yaptı, bu arada birlikte yaşadığı Manuel Valdez'den bir oğlu oldu ve bir pop star olan oğlu Christian, Latin Amerika'nın idolü haline geldi. Hala Veronica ve ailesinin özel hayatı, Latin Amerika'da paparazziler için iyi bir malzeme durumunda.

2002-2005 yılları arasında ülkesi Meksika'da "Big Brother-Biri Bizi Gözetliyor" programının sunuculuğunu yapan Castro, 2006 yılında "Per Esa Puerta" albümünü çıkardı ve bu albümle ilk defa uluslararası alanda başarı kazandı.

2008 yılında "Chiquita Pero Picosa" oyunuyla tiyatro sahnesine dönen, yine geçen yıl bir Arjantin dizisinde yeralarak bir katili canlandıran Veronica Castro nam-ı diğer Marianna, şu an 57 yaşında ve ailesiyle birlikte Mexico City'de yaşıyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder