25 Şubat 2009 Çarşamba

Patrick Duffy

Şimdi Neredeler’de bu haftaki konuğumuz; Dallas dizisindeki Bobby Ewing karakteriyle tüm dünyada tanınan ve sonraki yıllarda da hep iyi adamı canlandıran aktör Patrick Duffy. Bakalım şimdi nerede ve ne yapıyor?
Uzun soluklu Dallas dizisinin 1991 yılında yayın hayatını noktalamasının ardından ünlü aktör Patrick Duffy, başka bir popüler dizide, “Step by Step” adlı sitcom’da rol almaya başladı. Bu dizi de 1998 yılına kadar ABC televizyonunda yayındaydı. 90’larda çeşitli yönetmenlik denemelerinde de bulunan Duffy bu arada eski rol arkadaşı Larry Hagman namı-ı diğer J.R.’la da Dallas’ın devam filmleri “J.R. Returns” ve “War of the Ewings” için yeniden biraraya geldi. Bu filmler istenen ratingi sağlayamayınca Duffy televizyon için bir Dallas filminin daha çekilmesini istedi ancak bu proje 2008 yılına kadar gerçekleşemeyecekti.

1999 ve 2001 yıllarında birer bölümde de olsa Family Guy çizgi dizisinde Bobby Ewing olarak kendini seslendiren Patrick Duffy, sonraki yıllarda küçük bütçeli birkaç televizyon filminde rolaldı. 2006 yılında ise başka bir uzun soluklu pembe dizinin kadrosundaydı: Cesur ve Güzel. Dizinin 79 bölümünde Stephen Logan karakterini canlandıran Duffy, bu yılın başında bir komedi olan “He’s Such a Girl” adlı sinema filminde yeraldı. Onunla ilgili en son gelişme ise Dallas’ın yeni film versiyonu için yeniden kolları sıvamış olması. Yapımcılar ve senaristlerle birlikte çalışmaya başlayan Duffy, bir yandan da “Bingo America” adllı yarışma programının sunuculuğunu yapıyor.
Özel hayatına gelince; 1974 yılından beri Caryln Duffy’yle evli olan Patrick’in bu evlilikten 2 de oğlu var. Şu an 60 yaşında olan yakışıklı aktör, ailesiyle birlikte Montana Townsend’de yaşıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder